Administratie in Leeuwarden

Administratie in Leeuwarden

Nog steeds wordt er in de MKB sector relatief veel tijd besteed aan het onderhoud van de financiële administratie. Het is vanzelfsprekend dat er voldoende tijd en aandacht wordt besteed aan het beheer van crediteuren en debiteuren, daarnaast moeten er aangiftes opgesteld worden, salaris moet op tijd worden uitgekeerd en er zijn nog veel meer zaken die geregeld moeten worden. Om als ondernemer niet steeds dieper weg te zakken in administratieve verplichtingen kun je terecht bij Thomas de Jong voor alle diensten omtrent de administratie in Friesland. Met een lokaal administratiekantoor dat nauw verbonden is met het landelijke OAMKB netwerk van financieel professionals, kun je rekenen op een moderne visie op fiscaliteiten met behoud van een persoonlijke communicatie. Zo kun je de administratie in Friesland met vertrouwen uitbesteden, waarmee je niet alleen meer tijd overhoudt voor andere zaken, je kunt ook kosten besparen dankzij maatwerk oplossingen.

Wacht niet tot morgen en begin vandaag al met de administratie in Friesland te optimaliseren; plan een afspraak in met Thomas de Jong van OAMKB.

Waarom een solide administratie zo belangrijk is

MKB’ers hebben doorgaans een uitstekend zicht op de dagelijkse ontwikkelingen binnen de organisatie, en laten een grote betrokkenheid zien bij alle facetten van de bedrijfsvoering. Niet alleen ken je de werknemers vaak bij naam, je weet ook alles over de vaste klanten. Om optimaal te presteren wil je geen energie verspillen aan bonnetjes scannen en herinneringen mailen naar klanten. Het is verleidelijk om zaken vooruit te schuiven, met als gevolg dat je later tegen een muur loopt van papierwerk. Laat je niet verrassen door een blauwe brief op de deurmat en handel proactief. Door de administratie in Friesland voor een deel of in zijn geheel toe te vertrouwen aan OAMKB breng je de focus weer op de organisatie. Niet alleen de boekhouding wordt geoptimaliseerd, maar ook de interne bedrijfsprocessen. Door zoveel mogelijk standaard handelingen te automatiseren breng je balans in de onderneming, denk aan aandachtspunten zoals:

Administratie in Friesland digitaliseren

Er wordt bij OAMKB veel aandacht besteed aan het matchen van de juiste boekhoudsoftware bij iedere organisatie. Deze software moet niet alleen aansluiten op het bedrijf, maar ook dynamisch inspelen op de situatie in de maatschappij. Daarnaast speelt procesoptimalisatie een belangrijke rol bij het toekomstbestendig maken van de onderneming. Dankzij communicatie online én in persoon kun je met Thomas de Jong verder bouwen aan een succesvol bedrijf.

Laat Thomas de Jong je vrijblijvend adviseren over een optimale administratie in Friesland, informeer direct naar de mogelijkheden van OAMKB.