Bedrijfsadviseur in Friesland

Ben jij het soort ondernemer die blind vertrouwt op de horoscoop in de krant, of de glazen bol van de waarzegster op de kermis? Of ga je liever uit van toetsbare data om direct in actie te springen wanneer er zich een uitdaging of mogelijkheid voordoet? Er zal een moment komen dat die langzame groeicurve van jouw organisatie in een stroomversnelling raakt, en dan moet je beschikken over een scherp zicht op alle processen die zich binnen het bedrijf afspelen. Ondernemers denken niet altijd voldoende aan de zaken die geregeld moeten worden bij opschaling. Het biedt dan zeker voordelen wanneer je een beroep kunt doen op een lokale bedrijfsadviseur in Friesland die je van advies kan voorzien en belangrijke zaken voor je zal regelen. Thomas de Jong is een moderne financieel professional die niet alleen online diensten verricht maar ook lokaal voor je klaar staat. Dit lokale administratiekantoor werkt onder de vlag van de landelijke organisatie OAMKB, dat garant staat voor een toekomstgerichte visie op fiscaliteiten met persoonlijke aandacht voor de klant. Als ondernemer wil je communiceren met een persoon die niet alleen voor je werkt, maar jouw bedrijf ook daadwerkelijk begrijpt.

Online werken kan enorm veel voordelen bieden voor de moderne ondernemer, ontdek hoe je dit kunt combineren met een lokale bedrijfsadviseur in Friesland. Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek in.

Bekijk de onderneming als geheel

Het kost veel tijd, energie en doorgaans ook behoorlijk wat geld om een succesvolle onderneming van de grond af aan op te bouwen. Het is wel de bedoeling dat het zaaien ook op een gegeven moment tot oogsten zal leiden. En dan is de organisatie juist het meest kwetsbaar. Wanneer de fundering van het bedrijf niet stevig genoeg verankerd is doordat bedrijfsprocessen niet voldoende op elkaar zijn afgestemd kan de onderneming uit balans raken. Je kunt dit tijdig ondervangen door orde op zaken te stellen waarmee je met meer rust en zekerheid kunt bouwen aan het bedrijf. Thomas de Jong zal je als bedrijfsadviseur in Friesland graag assisteren met zaken als:

Neem contact op met Thomas de Jong, lokaal bedrijfsadviseur in Friesland van OAMKB voor meer informatie.

Een bedrijfsadviseur in Friesland die je bij naam kent

Ook jouw bedrijf heeft een uniek verhaal en historie. Thomas de Jong gaat altijd uit van de unieke kracht die schuilt in de organisatie en dit uit zich in maatwerk administratieve oplossingen. Op basis van een sluitende boekhouding wordt de stabiliteit van de onderneming verbeterd. Thomas de Jong is er niet alleen om jouw bedrijf draaiende te houden, maar om het onderste uit de kan te halen voor elke cliënt.

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Maak een afspraak met Thomas de Jong, lokaal bedrijfsadviseur in Friesland.