Klantbeoordelingen

Sinds juni 2018 ben ik Beau Wonen gestart; een webshop voor exclusieve en handgemaakte woonaccessoires met een Scandinavische tintje!.
Daardoor zocht ik ondersteuning voor de boekhouding en belasting aangiftes.
Ik ben Thomas tegen gekomen en ben zeer tevreden over hem!
Als ik een vraag heb krijg ik altijd een snel antwoord terug.
Geen vraag is te gek voor Thomas. De beoordeling voor Thomas / OAMKB Fryslan is dan ook zeker een 10!
Zeker een aanrader!

 


 

Thomas en ik kennen elkaar al een tijdje. Destijds was Thomas assistent-accountant bij van Braak in Veenendaal en was VB de accountant die de jaarrekening bij ons samenstelde, eigenlijk Thomas dus. Wij hebben daar zeer prettig samengewerkt met Thomas. Met name het meedenken en het trachten naar passende oplossingen te zoeken hebben wij altijd enorm gewaardeerd. Jammer was dan ook, dat Thomas besloot naar het Noorden te gaan (heel begrijpelijk overigens) en wij met iemand anders te maken kregen.
Het contact met Thomas was er nog zo nu en dan en toen Thomas aankondigde zelfstandig te worden met OAMKB was de keuze voor mij snel gemaakt. Met name omdat wij ons tot dat moment niet prettig voelde in de, toen, huidige samenwerking. Wij waren zoekende en konden met behulp van Thomas snel en geruisloos overstappen.
Thomas heeft een zeer pragmatische aanpak, denkt mee en zoekt oplossingen. Net even verder denken om tot een passende oplossing te komen.

Wij waren klant, zijn weer klant en blijven klant!
Kernwaarden zoals wij deze ervaren en belangrijk vinden zijn; nuchter, oplossingsgericht, meedenken en vooral betrouwbaar!