Boekhouder Leeuwarden

Een ondernemer pikt gaandeweg veel vaardigheden op, toch is er een talent waar je mee geboren moet zijn; een goed gevoel voor timing. Zo moet je het moment kunnen bepalen dat je een concurrent uitkoopt, wanneer je besluit te investeren in nieuwe apparatuur of wanneer je extra personeel aantrekt voor een drukke periode. Op basis van timing kun je het maximale rendement halen uit alle inspanningen die je als ondernemer verricht. Soms moet je ook gas terug durven te nemen, zodat je beter overzicht kunt krijgen op de organisatie als geheel. Er zijn veel beslissingen die je moet maken, Thomas de Jong staat voor je klaar om je daarbij van dienst te zijn. Bijvoorbeeld op het gebied van online boekhouden in Friesland, we zien maar al te vaak dat bedrijven in de regio hier kansen laten liggen. Door upgrades op de lange baan te schuiven, of hardnekkig vast te houden aan een verouderd systeem, loop je kans op een virus of stel je aangiftes op die niet passen binnen de huidige wetgeving. Ook operationele zaken zoals digitale facturen kunnen een flinke impact hebben op het reilen en zeilen van de organisatie. Met online boekhouden in Friesland kun je tijd én kosten besparen in samenwerking met Thomas de Jong, lokaal fiscalist binnen het landelijke OAMKB netwerk. Op basis van een frisse kijk op fiscaliteiten en ondernemerschap kan jouw bedrijf nog beter presteren.

Door online te denken met een lokale beschikbaarheid kun je modern online boekhouden in Friesland, maak direct een afspraak voor een vrijblijvend advies door Thomas de Jong van OAMKB.

Het MKB gaat online

Om succesvol een bedrijf te laten opereren zul je met een solide administratie moeten beginnen. Wanneer je direct kunt zien wat de laatste cijfers zijn, en welke gevolgen jouw beslissingen hebben, kun je met meer daadkracht handelen. Samen met jouw persoonlijke financieel adviseur kun je verder kijken dan vandaag en morgen, op basis van modern online boekhouden in Friesland. Denk aan voordelen als:

Online boekhouden in Friesland

Voordat je de administratie kunt moderniseren en voorbereiden op de komende jaren, zul je eerst moeten kiezen met welke boekhoudsoftware je gaat werken. Je kunt het huidige pakket van de nodige upgrades voorzien, het is ook mogelijk om alle data te migreren naar een nieuw systeem. Je kunt daarnaast de keuze maken om boekhoudkundige taken intern te regelen, of deze uit te besteden aan de lokale financieel professional. Thomas de Jong werkt graag met online tools terwijl hij aandacht houdt voor persoonlijke communicatie. Dan is het goed om te weten dat je ook buiten standaard kantooruren op Thomas kunt rekenen, ook op jouw bedrijfslocatie als dat beter uitkomt.

Om te starten met een nieuwe fase van online boekhouden in Friesland kun je vandaag nog een adviesgesprek inplannen met jouw lokale fiscalist Thomas de Jong van OAMKB.