Oplossingen in Friesland

Oplossingen in Friesland

Veel startende ondernemers beginnen met een lijstje van doelstellingen die ze willen bereiken, snel rijk worden staat zelden bovenaan de lijst van succesvolle ondernemers. Het oprichten van een bedrijf van de grond af aan is een uitdaging, de inkomsten zijn daarbij een logisch gevolg. Er is nog iets wat zal ontbreken op het lijstje; het bijhouden van de administratie. Hoewel dat heel begrijpelijk is, moet je administratieve verplichtingen niet te ver vooruit schuiven in de hoop dat het zichzelf wel op zal lossen. Voor ondernemers die liever de focus houden op de zaak en hun klanten zijn er volop oplossingen in Friesland waar Thomas de Jong je graag in adviseert. Als lokale financieel professional binnen het landelijk netwerk van fiscalisten, accountants en administrateurs combineert hij een moderne visie op fiscaliteiten met een lokale werkwijze.

Meer weten over toekomstgerichte oplossingen in Friesland waar je als ondernemer verder mee komt? Maak direct een vrijblijvende afspraak om kennis te maken met Thomas de Jong van OAMKB.

Aanpakken en uitbesteden

Iedere ondernemer die actief is binnen het MKB zal niet alleen kijken naar de situatie van vandaag maar de pijlen ook richten op morgen, dat doet de concurrentie uiteraard ook. Hoewel je intern de zaken al goed op orde kunt brengen, zijn er ontwikkelingen van buitenaf die lastig te voorspellen zijn. Daardoor kan de balans binnen de organisatie verstoord raken. Het is van belang om de juiste verantwoordelijkheden bij de juiste persoon neer te leggen. Voor financiele oplossingen in Friesland kun je terecht bij Thomas de Jong, hij zal je niet alleen helpen orde op zaken te stellen maar je ook proactief adviseren over zaken waar je wellicht niet eerder bij hebt stilgestaan. Denk aan zaken als:

Vijf oplossingen in Friesland waar je verder mee komt

  1. Bepaal in overleg met de financieel professional of de administratieve software nog van deze tijd is, en bekijk welke mogelijkheden er zijn voor upgrades of vervanging.
  2. Het is van groot belang dat je 24/7 kunt beschikken over up-to-date informatie over het bedrijf om snel beslissingen te nemen.
  3. Richt de salarisadministratie in voordat het echt druk wordt in de zaak, zo kun je direct doorpakken.
  4. Plunder je de bankrekening, vraag je geld aan familie en vrienden of ga je bedelen bij de bank? Bekijk samen met de adviseur ook de zin en onzin van Crowdfunding en ICO’s.
  5. Heb je een vraag op juridisch vlak? Stel die geheel vrijblijvend aan jouw persoonlijke fiscalist voordat je een jurist inschakelt.

Er zijn talloze oplossingen in Friesland op financieel gebied, bespreek het met Thomas de Jong van OAMKB en plan nu een afspraak in.

Wij hebben oplossingen voor: