Salarisadministratie in Friesland

Voor veel ondernemers die momenteel actief zijn in het MKB geldt dat ze ooit begonnen zijn met een carrière als ZZP’er. Toen de zaken begonnen te lopen ontstond er een behoefte aan extra handjes om het bedrijf naar de volgende fase te brengen. Wanneer je personeel aanneemt gaat dat ook gepaard met nieuwe verantwoordelijkheden als ondernemer. De dag dat het contract van die eerste werknemer ingaat zal de structuur van de organisatie direct veranderen. Je moet salaris gaan uitbetalen, premies afdragen en uiteraard de juiste verzekeringen afsluiten. Je kunt gelukkig veel zaken al lang voor het tekenen van dat eerste contract in orde brengen. Als je op tijd de salarisadministratie in Friesland op poten zet, heb je daar geen omkijken meer naar wanneer het bedrijf in die stroomversnelling terecht komt. Uiteindelijk wil je als ondernemer bezig zijn met het bedrijf, en niet steeds met administratieve zaken zoals het personeelsbeleid. Ook wanneer je nog geen personeel in dienst hebt kun je terecht bij Thomas de Jong om jouw salarisadministratie in Friesland op de juiste wijze invulling te geven. Dat zal je een voorsprong geven op de concurrentie.

Begin met een vrijblijvend adviesgesprek en maak een afspraak met Thomas de Jong, jouw lokale contactpersoon voor de salarisadministratie in Friesland.

Zet samen de schouders eronder voor betere resultaten

De opstartfase van een bedrijf kan veel tijd in beslag nemen, wanneer jouw karretje in de achtbaan eindelijk boven is aangekomen wil je niet dat er een los wieltje aan hangt. Als je niet op tijd de zaakjes op orde hebt gebracht kunnen jouw plannen in tijden van succes alsnog ontsporen. Zorg dat je tijd overhoudt voor “echt” werk door rekening te houden met dit soort aandachtspunten:

Salarisadministratie in Friesland die voorbereid is op groei

Het zijn juist de bedrijven die plotseling snel succes boeken die alsnog failliet gaan. Daar zijn verschillende factoren voor aan te wijzen waarbij onvolledig personeelsbeleid zeker een rol kan spelen. Dat is niet nodig want je kunt juist dit onderdeel van de bedrijfsvoering vooraf perfect regelen. Wanneer je op tijd investeert in de salarisadministratie zul je daar later de vruchten van plukken omdat je niet afgeremd wordt in je ambities. De kosten zijn te overzien, en zullen zich snel terugverdienen. Zo kun je veel zaken automatiseren wat je veel werk uit handen neemt. Een belangrijke voorwaarde van deze administratie is een schaalbaar systeem dat meegroeit met jouw bedrijf.

Met een goede salarisadminsitratie in Friesland zal niet alleen de werkgever profiteren, ook de werknemers hebben er baat bij. Informeer naar alle mogelijkheden bij Thomas de Jong, lokaal financieel professional bij OAMKB.